Seniorenadvies

Iedere leeftijdsgroep heeft andere woonbehoeften. De woonsituatie en -wensen van ouderen zijn anders dan die van mensen met een jong gezin.

Vaak komt er voor senioren een totaal andere woon- en leefsituatie in beeld en/of moet er verhuisd worden naar een veel kleiner huis of appartement. Omdat we allemaal langer zelfredzaam willen blijven, moet onze leefomgeving hieraan voldoen en dit ondersteunen.

Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen, worden er specifieke eisen gesteld aan inrichtingselementen, keukenapparatuur en elektrische voorzieningen. Met de juiste keuzes hoeft dit niet tot problemen te leiden.

In een persoonlijk gesprek kunnen we, eventueel samen met uw kinderen, bekijken hoe we een oplossing voor deze complexe vraagstukken kunnen vinden.

Het tarief voor een eenmalig bezoek is €295,- Een adviesgesprek duurt ca 1 dagdeel. Na afloop ontvangt u hiervan een schriftelijk verslag met de belangrijkste besproken punten en verwijzingen naar andere bedrijven of instanties.

Bij een uitgebreiderde hulpvraag is het eerste gesprek uiteraard geheel vrijblijvend en gratis.